Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling

De koningskamer is een heel speciale ruimte. Het licht van boven door de glazen top, de mahonie vloer met mozaïek, het bergkristal op de top en de citrien in de vloer en niet in de laatste plaats de piramidevorm geven de ruimte een bijzonder karakter. Bijna iedereen neemt daar iets van waar. Zeker als je even je ogen sluit en in het midden gaat staan. De ruimte draagt bij aan het versterken van je focus. Ook die van een groep.

Deze focus komt bij Yoga goed van pas. Door het richten van je aandacht tijdens de yoga oefeningen word je steeds meer bewust van je lichaam en geest.  Door de Yoga houdingen, ademhalings oefeningen en meditatie word en blijf je ontspannen, open, sterk en soepel. Er is geen competitie, ieder heeft haar of zijn eigen grenzen om te respecteren en te onderzoeken.

Met enige regelmaat organiseren we ook meditatieve concerten en yoga specials.

Drie verschillende soorten Yoga lessen. Kies wat bij je past.

We bieden drie vormen van Yoga lessen aan in de Piramide.  Op dinsdag avond Yin Yoga, een rustige vorm van Yoga waarbij houdingen langer worden aangehouden en liggend en zittend worden uitgevoerd .De Yin-Yang Flow lessen op woensdag avond zijn een combi van Easy Vinyasa Flow  en Yin Yoga. De eerste helft van de les bestaat uit een doorgaande overgang van de ene naar de volgende houding. Fysiek wat uitdagender. De tweede helft zijn rustiger zittende en liggende Yin houdingen. In de Mindful Yoga lessen op donderdagavond wordt wat meer stil gestaan bij de houdingen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Alle lessen besluiten met een diepe ontspanning.

Drie keer in de week

Elke  dinsdag-, woensdag- en donderdagavond worden er yogalessen aangeboden in de piramide. Ze beginnen om 19:30u. Af en toe zijn er geen lessen vanwege vakantie en feestdagen. Het lesrooster vind je op de yoga kalender.

Komen wanneer je wil

De lessen zijn inloop-uren dat wil zeggen: Je kunt daar af en toe of elke week komen. De lessen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of ervaring. Matjes en zitkussens / bankjes zijn aanwezig. Trek makkelijke kleding aan en kom gerust eens proberen hoe Yoga in de koningskamer voor je is. Je bent van harte welkom.

Wat kost het ?

De inlooplessen kun je per keer betalen (€ 10,-).
Er is ook een tien-lessen-kaart: je betaalt dan € 85 voor tien lessen i.p.v. €100. Deze kaart kun je gebruiken voor alle inlooplessen zowel bij Els als Stefan. Vraag ernaar wanneer je naar de Piramide komt of koop hem online als je reserveert voor een les.

Reserveren

Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren is noodzakelijk, dat kan hieronder.

Annuleren

Tot 24 uur vantevoren kun je je les kosteloos annuleren. Daarna brengen we de les in rekening.

Yin Yoga

Di 19:30 - 20:45  
Koningskamer

Door Els Matthijssen & Stefan Posthuma

Bij deze vorm van yoga blijf je langer in de houdingen, meestal worden ze tussen de 2 en 5 minuten aangehouden. De spieren zijn hierbij zoveel mogelijk ontspannen, yin yoga ri... Ga verder
Yin/Yang Flow Yoga

Wo 19:30 - 20:45  
Koningskamer

Door Els Matthijssen

Yin/Yang Flow Yoga is een combinatie van inspanning en ontspanning. De les start met staande houdingen, zonnegroeten en flows om soepel te worden, je spieren te versterken en ... Ga verder
Yoga

Do 19:30 - 20:45  
Koningskamer

Door Stefan Posthuma

Lichaam en geest ontspannen op basis van Yoga d.m.v. houdingen, ademhaling en meditatie. Het is een inloop uur geschikt voor iedereen. Kom gerust een keer proberen of het ook... Ga verder
= meerdere datums of meerdere opties op dezelfde dag

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2023 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics