Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling

Wandelen en struinen door het 'healing landscape' van het gebied rondom de Kop van Pannerden, daar waar de Waal begint. Tijd nemen voor je innerlijke zelf, door gebruik te maken van je ledematen, door je bewust te zijn van het landschap. De voettocht brengt je in beweging. Het geeft energie & ruimte.

Langs de route komen zijpaden naar interessante plekken in de omgeving en ook de seizoenen hebben hun invloed op het traject. De totale lengte is zo'n 40 km. met een mogelijkheid tot overnachting onderweg.  Het pad voert door de natuur, langs en over de rivieren die als beweeglijke grenzen in het landschap liggen. De voettocht zal inspireren tot het verkennen van je eigen binnen-en buitenwereld, je uitnodigen om je grenzen te ontdekken en misschien wel te verleggen.

Een aantal keer per jaar organiseert de Munnikhof in samenwerking met Nieuwe Grens Trainingen een 2-daagse ontdekkingstocht  over het Piramidepad onder begeleiding van een gids/coach. Dit zijn tochten met een open inschrijving en maximaal 10 deelnemers. Tijdens deze voettocht-met-een-thema bieden we oefeningen aan om de aandacht te verdiepen en je binnen en buitenwereld te verkennen. Denk hierbij aan stilte wandeling, breath walk, hopie walk, (loop) meditatie, observatie & luister oefeningen, yoga e.d. Ook verzorgen we het eten, de overnachting en bagage vervoer tijdens deze dagen.
De datums vind je in de agenda.

Daarnaast organiseren we dagtochten. Een dag struinen door het rivieren landschap. Lekker lunchen onderweg. Ook in deze tochten verkennen we de binnen- en buitenwereld.
Ook deze datums vind je in de agenda.

Alle tochten  hebben hun begin en eindpunt bij de Piramide aan de Waal. U kunt zich inschrijven via de agenda.

In onderling overleg kunnen we  de tocht ook op maat organiseren voor uw eigen groep of organisatie. Er zijn tal van mogelijkheden: een 1 of meerdaags arrangement met (on)bekenden, groeps- en bedrijfsdagen, dagtochten, steeds met een verdiepend thema zoals bijv. Yoga, Natuur & Historie, Seizoen tocht e.d. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

De Stichting Vrienden van het Piramidepad zich in voor het ontwikkelen, onderhouden en promoten van dit verdiepende voetpad.
Het laatse nieuws over de stichting vind je hier op Facebook.

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2022 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics