Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling

 * Ja, we mogen weer! Per 1 juli kunnen we weer naar binnen in de piramide.  Dus bij slecht weer gaan de yogalessen ook door, maar dan in de koningskamer. Ook andere groepen zijn weer van harte welkom om gebruik te maken van onze prachtige locatie. De tuin staat volop in blad en bloem en is weer een heerlijke oase. Er zijn nog wat aanpassingen in het gebruik vanwege regels vanuit de overheid maar in goed overleg komen we daar wel uit. Dus wees welkom! *   

 

Met dit centrum willen wij een natuurlijke en inspirerende omgeving bieden voor creatieve activiteiten, workshops en opleidingen waarin mensen zich kunnen ontspannen en ontwikkelen.

Bij de bouw van het centrum is uitgegaan van de verhoudingen van de piramide van Cheops. Ook is de piramide evenals die in Gizeh gericht op de sterren. Door de jaren heen hebben gebruikers de speciale resonantie van dit gebouw ervaren.  De energie is vaak voelbaar en draagt bij aan de intentie en ervaring. Ook de kracht en dynamiek van de rivier is hier voelbaar.

We organiseren zelf en in samenwerking activiteiten.

Ook zijn er verschillende ruimtes die los van elkaar of in combinatie kunnen worden gehuurd.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BINNENKORT

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2020 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics