Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
17feb

Klank Avontuur

Za 13:00 - 17:00
Koningskamer

Improvisatie samenklank

Na een prachtige vorige editie kunnen we bijna niet wachten op het volgende avontuur. Iedere keer weer anders en verrassend. Het is een workshop waarbij je wordt uitgenodigd om vrij te improviseren met je stem en met instrumenten die aanwezig zijn, zoals oerdrum, djembé, fluit, klankschalen, marimba, gitaar, ratels, mondharp, en nog wat andere subtiele instrumentjes. Je mag ook zelf een instrument meebrengen.

Na enige opwarmertjes raken we meer en meer afgestemd op de energie van het moment, elkaar en de stem van onze ziel. Zo ontstaat er een 'sacred space' waarin we zonder oordeel geluid kunnen geven aan wat er diep van binnen leeft. Alles mag stromen naar oorspronkelijkheid. Je hoeft niet bang te zijn om vals te klinken, voorbij deze belemmerende angst begint het vrije spel van moeiteloos aanwezig zijn. In contact met de aarde kun je je ontspannen in alles wat zich aandient.

Op deze manier samen zijn in klank is als een avontuurlijke tocht op een rivier. Je weet niet van te voren wat er komt, een stroomversnelling, of juist een rustig voortkabbelend stuk, misschien kom je hier en daar vast te zitten op een rots, maar vroeg of laat kom je weer los en in ander vaarwater. Je kunt er zelfs voor kiezen om (letterlijk) in de rivier te gaan liggen en de klanken een tijdje volledig te ondergaan. Je bent vrij om je eigen reis op jouw manier te beleven..

Ga je mee op avontuur?

Voor meer info bel Stefan 06 54 344 499 of Saskia 06 17 048 515

Volgeboekt
Max. deelnemers 16
Prijs per persoon € 20,00
€ 20,00 14

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2019 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics