Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
11dec

Vrijheid & verbinding in je relatie

Za 10:00 - 17:00
Atelier & Koningskamer

Door "Liever de Liefde"

Een dag vol échte lessons in love en veel praktische inzichten

Je partner is je grootste spiegel
Je partner is - net als je kind - een grote spiegel. Juist omdat hij of zij zo dichtbij staat, word je gespiegeld in alle dingen waar jij nog niet vrij in bent. Tijdens de trainingsdag 'Vrijheid en verbinding in je relatie' leer je inzien hoe waardevol dat is, hoe je daar anders en beter mee om kunt gaan én waarom een lange liefdesrelatie de beste plek is om te leren, te groeien en te ontdekken.
Tijdens deze dag ga je opnieuw kijken naar je eigen gedrag in je relatie en het gedrag van je partner. En zonder dat er iemand hoeft te veranderen, ontstaat er meer begrip voor elkaar, mildheid naar jezelf en opluchting over dat het wél anders, fijner, beter en mooier kan.
In iedere relatie speelt zich een constante dynamiek af tussen je verbonden willen voelen met de mensen om je heen én je vrij willen voelen om te doen wat je wilt doen. Het probleem is vaak dat de een meer behoefte heeft aan verbinding en de andere meer aan vrijheid.
Dit verschil aan behoeftes ligt vaak ten grondslag aan momenten van onbegrip, irritaties, verwijten en verdriet. Waarom trekt de één zich terug uit het contact, terwijl de ander juist meer verbinding wil ervaren? Wat ligt er aan de kleine en grote irritaties en conflicten in jullie relatie ten grondslag?

Daar ga je alles over leren - en ervaren - op deze laagdrempelige en inspirerende dag!

Deze training wordt gegeven door Jeroen & Wendy van Liever de Liefde -relatietrainingen. Klik hier voor meer info en om je in te schrijven.

Max. deelnemers Onbeperkt
Prijs per persoon € 155,00
€ 155,00

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2021 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics