Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
07apr

Bosnische piramides zetten de geschiedenis op z'n kop

Zo 14:00 - 17:00
Atelier & Koningskamer

Lezing door Ard Pisa

Lezing: Bosnische piramides zetten de geschiedenis op zijn kop

Wat als de geschiedenis van de mens anders is dan we hebben geleerd?

De evolutie van de mens is een vaststaand feit zegt men. Maar is dat wel echt zo? Vanuit mijn eigen gevoel heb ik altijd mijn twijfels gehad. Nooit eerder ben ik in de materie gedoken totdat ik in 2015 een lezing over piramides bijwoonde van de Bosnische archeoloog dr. Semir (Sam) Osmanagić. Dr. Osmanagić ontdekte in 2005 een vallei met een aantal piramides in Visoko (nabij Sarajevo in Bosnië-Herzegovina) en heeft sindsdien een indrukwekkende bewijslast verzameld over de Bosnische piramides en waarvoor ze zijn gebouwd. In de zomer van 2017 ben ik met mijn gezin zelf naar de Vallei van de Piramides afgereisd om met mijn eigen zintuigen te beleven van wat daar is. Dit was een lifechanging ervaring. Wat mij betreft bewijzen de Piramides in Bosnië dat de geschiedenis van de mens (onze evolutie) anders is dan we hebben geleerd!

Wees welkom bij mijn allernieuwste lezing over de vallei van de piramides in Bosnië. Een inspirerende en mind blowing middag over piramides van over de hele wereld, de keiharde feiten over de Bosnische piramides, wetenschappelijke onderbouwingen vanuit Bosnië, achtergrond over de ontdekker dr. Semir Osmanagić,, de geheimen van het tunnelsysteem onder de vallei, de bijzondere eigenschappen van de Bosnische piramides, de (vermoedelijke) functies van piramides, de betekenis van de ontdekking van de Bosnische piramides  en mijn persoonlijke ervaringsverhaal in Visoko.

Wat in slechts enkele jaren tijd in Bosnië werd ontdekt en in 2008 werd erkend door 55 toonaangevende wetenschappers uit 10 landen, zet vrijwel alles tot nu toe voor waar aangenomen wetenschappelijke ‘feiten’ over de herkomst van de mens en de ontwikkeling van oude beschavingen volledig op zijn kop.

Kunnen alle geschiedenisboeken de prullenbak in?

----

Over de spreker

Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. ArdPisa webZijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobankorganisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek ‘Leiderschap bij de Rabobank’.

Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging, mindset en emotionele huishouding, etc.

Tijdens deze periode ontdekte hij dat het leven veel meer is dan het najagen van materie en mensen maar al te vaak niet handelen naar gezondheid en geluk, terwijl dit wel door menigeen als belangrijkste in het leven wordt bestempeld.

Ard’s vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen, leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen. Deze inspiratie heeft geleid tot het schrijven van een bestseller in 2013. (Wat Angelina niet wist over kanker). Naast dit boek is Ard auteur van nog 3 andere boeken (2 op spiritueel gebied en 1 als ghostwriter).

Ard is een open minded persoon en onderzoekt interessante onderwerpen in diverse thema’s. Zijn allernieuwste lezing over de Bosnische piramides heeft een diepe spirituele lading. Het gebied waar Ard het liefst over spreekt vanwege de potentiele kracht en de enorme uitdaging die de mensheid nog heeft te gaan op dit gebied. Ervaar zijn passie voor zowel spiritualiteit als gezondheid in zijn lezingen.

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Entree €15,- incl. koffie,thee,water.

Deur open om 13:30u.

Max. deelnemers 50
Prijs per persoon € 15,00
€ 15,00 50

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2020 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics