Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
09apr

REVEAL CONNECTIE CONCERT

Za 20:00 - 22:00

Door Quirine Melssen

We zijn blij om Quirine weer te kunnen ontvangen in de Piramide. We kennen haar van prachtige voorstellingen zoals Vannacht naar dag en van haar bijdrage aan het 3 Oever Festival.
Deze keer ligt de focus op de verbinding en natuurlijk op de muziek, haar prachtige stem en energieke expressie. 

Hoe gaan de Connectie Concerten connectie teweegbrengen?

"Muziek is zo krachtig en helend. Die kracht wil ik inzetten om zachtheid teweeg te brengen. Om connectie te maken en mensen de veiligheid te geven om zich open te stellen is het belangrijk om een gevoel van thuis te creëren. Een plek waar iedereen zich welkom voelt waar je ook als je alleen bent heen kunt gaan. Een plek waar je jezelf prettig voelt en op je gemak. Waar je voelt dat er aandacht en respect is voor jou. Bij de connectieconcerten willen we zo’n situatie creëren door een interactief concert waarbij er gedeeld wordt over persoonlijke gevoelens en ideeën waardoor er een band ontstaat tussen Quirine en het publiek maar ook tussen het publiek onderling."

REVEAL bestaat uit 12 Engelstalige ballads waarbij persoonlijke en uiteenlopende thema’s aan bod komen. De liederen die Quirine Melssen gecomponeerd heeft zijn het resultaat van 12 momenten uit haar leven waar ze zich ongelukkig voelde met een situatie of nadacht over een thema dat haar bezig hield. De liederen zijn een antwoord daarop en hebben bijgedragen aan een oplossing. Ze zijn een ideaal uitgangspunt om verder over door te praten en elkaar beter te leren kennen.

Over de 12 ballads

Bij REVEAL komen twee verschillende muzikale werelden bij elkaar; de klassieke muziek en de lichte muziek. Dat is een muzikale metafoor voor connectie. Quirine Melssen zingt en begeleidt zichzelf op de piano De liederen zijn ook op CD verschenen.

Meer op www.quirinemelssen.nl

Kaart entree + CD: € 30,- (CD korting van €5,-). Het is ook mogelijk om de audiolinks per mail te onvangen. €15,- 

Zaal open om 19:30u

Max. deelnemers 40
Prijs per persoon € 15,00
€ 15,00 27

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2023 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics