Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
28mei

Dreamtime concert

Zo 13:00 - 14:30
Koningskamer

Door Paul Mollen en Huib Beerda

Een Dreamtime Concert is een klankconcert waarbij de deelnemers genieten van de ontspannende geluiden van onze akoestische instrumenten. Een Dreamtime Concert helpt je om tot diepe ontspanning te komen. Liggend op een bed van zachte schapenvachten onderga je de klanken en trillingen van klankschalen, didgeridoos, trommels, zang, ocean drum, mondharp en vele andere exotische instrumenten.

Je wordt ondergedompeld in een warm bad van klanken!

Ontspannende klankmassage.

Een Dreamtime Concert is bewust nooit hetzelfde maar gaat ongeveer als volgt:

Na een korte mondelinge inleiding zullen de harmoniserende oerklanken van onze akoestische muziekinstrumenten langzaam opklinken. Nu eens dichterbij, dan weer verderaf. Daarbij zijn de trillingen van veel instrumenten niet alleen te horen maar ook te voelen. Daarom worden sommige instrumenten dicht bij het lichaam gespeeld. De klankmassage die hierdoor ontstaat heeft een prettige, ontspannende en helende werking op lichaam en geest. Klank is voor de muzikanten het belangrijkste communicatiemiddel in het contact met de deelnemers. Daarnaast maken we (indien gewenst) ook gebruik van aanraking en lichte massage. Deze massage of aanraking dient ter ondersteuning van de ontspanning en om nog meer ruimte te geven aan de innerlijke beleving van de deelnemers.

Een innerlijke klankreis

Als het lichaam ontspant voelt de geest zich vrij. De klanken van muziek instrumenten uit alle wereld delen nemen je mee op een associatieve klankreis in je eigen belevingswereld. Het voelt alsof je bijna inslaapt maar tegelijk ben je juist ook heel wakker. Je bent nu in de Dreamtime.

Er zijn op deze dag 2 concerten om 13:00u en om 15:30u

Reserveer op tijd!

Max. deelnemers 16
Prijs per persoon € 20,00
€ 20,00 9

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2021 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics