Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
19mrt

Cacao-ceremonie in Sisterhood

Zo 10:00 - 17:00
Koningskamer

Door Evelyn en Marleen

Cacao, medicijnplant van het hart... zo zacht en openend. Ze nodigt je uit om naar binnen te gaan en werkt heel subtiel, verwarmend en sensueel… Met haar ademen…naar je hart…openen van je hart…de subtiele energie die langzaam maar zeker al je cellen aanraakt en opent…

Cacao is een medicijn dat de sensualiteit wakker maakt…, wat niets anders is dan je te openen voor je senses, je zintuigen. Voelen, ruiken, horen, proeven, zien…en weten. De intensiteit van je zintuigelijke waarneming neemt toe, door de liefde die er bij komt en je cellen die openen. Die sensuele stroom kan zich heel zacht en subtiel uiten, maar ook meer uitbundig en speels.

Wij, Evelyn en Marleen, nemen je graag mee in deze ceremonie met onze geliefde Cacao. In een bedding van liefde, zachtheid, genot, plezier, sisterhood, ontvankelijkheid, aanwezigheid en gedragenheid.

Wij creëren samen met Moeder Cacao een veilige heilige ruimte, waarin alles er mag zijn, gevoeld en gezien mag worden.

Afhankelijk van je intentie en van wat dienend is voor jou, kan zich in de ceremonie van alles aandienen. De uitnodiging is om ook expressie te geven...dat is in ieder geval de intentie die wij in de Cacao-ceremonie zullen brengen. Want het is tijd om ons uit te spreken, onze stemmen te laten horen en te verbinden. Laten we onszelf en elkaar horen, zien en dragen...gehoord, gezien en gedragen weten. In sacred sisterhood

Meer over Evelyn en Marleen https://ruimtevoorzijn.nl/cacao-ceremonie/

Voel jij het verlangen ook stromen? We ontvangen je graag. Welkom mooie zusters!

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over locatie en voorbereiding op de ceremonie volgt na je aanmelding. 

 

Max. deelnemers 14
Prijs per persoon € 85,00
€ 85,00 14

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2023 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics