Piramide aan de Waal - Gendt
Centrum voor creativiteit en ontwikkeling
21jan

Voetdiagnostiek in en uit de praktijk

Do 19:00 - 21:00

Online training door Els Matthijssen

 Wellicht heb je tijdens je opleiding les gevolgd in voetdiagnostiek of al een extra training gedaan en vind je het toch nog moeilijk om wat je ziet en voelt in de voeten van je cliënt goed te interpreteren en te verwoorden.
Herken je dit en zou je je graag wat zekerder voelen hierbij?

Sinds 2006 geef ik trainingen voetdiagnostiek en nog steeds ben ik verwonderd over wat je allemaal uit de voeten kunt aflezen. Het is iets wat je al doende leert en dit gaat veel gemakkelijker en leuker door samen onder supervisie te kijken en te oefenen.

Het is nu mogelijk om mee te doen aan online bijeenkomsten waarbij we aan de hand van casussen uit jullie eigen praktijk gaan bespreken hoe je dit in de praktijk toepast.

Hoe gaat het in zijn werk:

Je stuurt voorafgaand aan de training duidelijke foto’s van voeten waar je vragen over hebt, zowel plantair als dorsaal.
Tijdens de bijeenkomst kun je over die foto’s achtergrond informatie geven, vragen stellen en krijg je antwoorden, tips en adviezen aangereikt.
We werken in een groep van maximaal 10 deelnemers. Hierdoor kunnen we alle ingebrachte voeten bespreken en doe je veel ervaring op door mee te kijken en te analyseren bij de foto’s van anderen.

Max. deelnemers 10
Prijs per persoon € 20,00
€ 20,00 1

Aanmelden of afmeldenNieuwsbrief

Archief bekijken

Één keer per maand het laatste nieuws ontvangen

Je adres wordt niet aan derden doorgegeven en je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

© 2021 Piramide aan de Waal - Gendt | Realisatie GELAUFF.COM | Vormgeving Hans van der Koppel - Human Graphics